maanantai 5. lokakuuta 2009

Viimista viedaan..

.."vapaa"paivaa siis. Koulu alkaa vihdoin illalla, ja ihan kiva on se. Vaikka naa ihmiset onkin kovasti mukavia, niin aika mielellaan poistun ikaluokkani seuraan. Eilenillalla huomas ettei meinaa jaksaa enaa olla ylikohtelias. :) Kiva paasta oleen oma kuittaileva itsensa.
Mutta, ihan hyva viikko ollu ja paassy sisaan Argentiinalaisiin ruokiin ainakin, jos ei muuta.

Taalla on kelikin vahan parantunut. Sellasta +25 ollu ja aurinkoista... joten, varmasti ajattelette lammolla. :) Aika nopeesti muuttu kun viela viikko sit oli vaan 5 astetta pahimmillaan.

Viikonloppu meni siten, etta lauantaina mentiin noitten soluun, tai Home groupiksi ne sita kutsuu. Se oli sellasen Ariel nimisen tyypin talolla, meita oli siella joku 10 ja viitisen lasta siihen lisaksi. Oli oikein mukavaa, ihmiset oli kivoja ja tykkas musta ja Alex tulkkas opetuksen mulle joten sain siitakin irti jotain. Ja oli hyvaa opetusta kylla. Sit pelailin yhen nappulan kaa futista (eli tein sita ainoota mita osaan mihin ei tarvinnu espanjaa, syomisen lisaksi) ja sitten syotiin chorizo-makkaraa patongin valissa niin etta napa ruskas. Oli hauska kun ne suhtautu muhun vahan niinkun lahetystyontekijana.. nooh, youth with a mission.. Onhan siina se lahetys-sana ainakin. Mutta oli kiva ilta, ja takalaisen tavan mukaan vedettiin tietysti puoliin oihin. Lapset kanssa.

Jonkun verran tullu taalla mietittya kylla sita etta miten ihmisille tassa elamassa jaetaan niin eri kortit. Ja sit me hyvaosaset jaksetaan ruikuttaa kaikesta. Kun taallakaan tosiaan kaikilla ei oo asiat niin parhaiten, ja vaikken edes viela oo kovin kovin huono-osasia nahny, niin... valilla on vahan paha olo. Siita etta mitavitsia ma oikein elamallani teen ja oon tehny vaikka mulla on annettu kaikki lahtokohdat ihan mihin vaan.. Joten, noita voi olla etta tulee mietittya taalla viela moneen kertaan.

Eilen, su, oltiin illalla kirkossa. Se oli Cita la vida -niminen srkunta Cordóbassa. Iso paikka, niilla on kuulemma 4 kokousta sunnuntaisin, ja se vetaa jonkun parituhatta henkea kerralla. Soluseurakunta meiningilla vetaa, 470solua niilla jo kuulemma on. Kasvava seurakunta, 15% kasvan vuoden aikana.
Me mentiin puol kasin kokoukseen illalla, taytta oli, ja kokous loppu kympilta. Jotenkin huvitti miettia etta suomessa kokous loppuis iltakympilta sunnuntaina ja sit siita lahettais viela perheiden kanssa syomaan yhessa... Kelpais, tosin.

Meininki kokouksessa oli ihan hyva, sellasta perinteista. Rumpali veti kylla rajusti, eli tykkasin. Rajusti siis siten etta ilme ainakin oli taynna asennetta ja niita rumpuja lyotiin eika silitelty. Pastorista tuli mieleen ehka Niilo Ylivainio, sita ikina missaan muodossa nakematta (missaan muodossa...? siis elavana eika kuolleena..? :) Eli sellanen pappa joka veti rajulla innolla. Ihan hyva setti siis kokonaisuudessaan oli joka tapauksessa. Se tais olla vahan niinkun helluntaiseurakunta. kai.

Mutta. Tanaan siis kouluun. Makuupussi on ostettu ja espanja-englanti raamattu hankittu joten kai tassa mies alkaa oleen valmis. En tieda yhtaan miten kerkian nettiin vahaan aikaan, mutta kertoilen sit taas lisaa kun..
Adios.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti